Pakej Pelajar – 3 hari 2 malam

  1. salam. saya atiqah dari uitm shah alam.
    kami berminat untuk menyertai pakej yg pihak tuan tawarkan.

    butiran kami –
    no. of. pax : 30
    package : 3D2N
    date : 6-8 sept. 2012

    saya harap pihak tuan dapat e-melkan quotation kepada kami.
    terima kasih.

    atiqaturn@yahoo.com

  2. Salam puan, saya dari Institut Perguruan Tun Hussein Onn, Batu Pahat…berminat dengan pakej yang disediakan..
    butiran kami

    bil:30 org (26pelajar, 4 org pensyarah)
    package:3D2N
    date: 28-30 sept 2012

    puan blh emel kpd sy quotation.

    ni emel sy: fazurafauzy@yahoo.com

  3. salam…saya dari politeknik sultan haji ahmad shah,kuantan.berminat dengan pakej yang disediakan.

    bil 70 orang
    package 3D2N
    date 21-23 sept 2012.

    ni email saya : amirulfazdli@rocketmail.com

  4. salam …saya dr poli sabak bernam, bole puan emelkan qoutation..
    bil 40org
    pakej 3d2n
    date awal oktober 2012

    rosa_zila@yahoo.com

  5. salam. saya fendi dari uitm segamat
    kami berminat untuk menyertai pakej yg pihak tuan tawarkan.

    butiran kami –
    no. of. pax : 50
    package : 3D2N

  6. Salam..Nak tahu harga utk pakej b dan pakej c? Utk 80pax akhir bulan 10 2012..harap dpt reply segera..terima kasih

    • dear sya,

      kami ada pakej berkhemah sahaja kerana semua jenis penginapan masih didalam proses pembaikpulih. dari itu kami ada pakej A dan B sahaja. Maklumat lanjut sila emel ke saya.. tq

  7. Salam puan, saya Lela dari Uitm Segamat…berminat dengan pakej yang disediakan..
    butiran kami

    bil:32 org (30pelajar, 2 org pensyarah)
    package:3D2N
    date: awal January 2013

    puan blh emel kpd sy quotation.

    email: lelaminho@gmail.com

  8. Salam puan, saya Shahrul dari UKM, Bangi…

    bil:75 org (70pelajar, 5 org pensyarah)
    package:3D2N
    date: 23-25 nov 2012

    puan blh emel kpd sy quotation

    palesakitkan@yahoo.com

  9. salam.saye erna. saya merupakan wakil pelajar pra u di satu sekolah menengah di kota tinggi berminat dgn pakej yg dsediakan.boleh emelkan quaotion pd sye. .
    butiran:
    bil pljr:25 org.
    3d2n
    date:12.11.2012 hingga 14.11.2012

  10. Boleh emailkan dekat saya…. Untuk 50 pax laila_ansah@yahoo.com

  11. assalamulaikum
    saya dari kelab lambaian masyarakat, saya berminat untuk mengadakan program di tempat cik.
    boleh emel kan quation pada saya?
    terima kasih

  12. sy humaira dr usm, sy nak tau lebih lanjut ttg pakej pelajar ni. 40 org 3 hr 2 mlm…😀 tquu

  13. Salam,puan bolehh bagi detail tentang pakej yang puan sediakan?
    Bilangan – 42 org (termasuk 2 org pensyarah)
    Tarikh – 15 -17 march 2013
    Pakej – 3hari 2malam..
    Bad_bc10@yahoo.com

  14. Assalamualaikum.. sy haffizz dari politeknik ibrahim sultan johor. plis email detail 40 pax 3H2N

  15. salam saya barkeh dari UTHM,saya nak maklumat lebih lanjut pakej yang disediakan..dalam 1o orang la..

  16. salam..sy berminat dgn pakej yg ditawarkan…minta email quotation pd sy rabihah86@yahoo.com

    bil pelajar : 80 org
    bil guru : 20 org
    3d2n
    check in bilik

  17. salam.. saya khadijah wakil pelajar pra-u dari smka tahap, jerantut.saya berminat dgn pakej pelajar 3 hri 2 mlm.tlg emelkan quotation kpd sye…

    bilangan psrta:48
    tarikh:14-16 jun 13
    pakej c

  18. salam, sy guru dari smk seri bali..sila emailkan detail untuk 100pax x 3D2N

  19. assalam, cik. ini pakej endau rompin selai ke? if yes, boleh tak emel pad saya package price? ini emel saya, ciksitifatimah@gmail.com

  20. salam boleh emailkan pakej pelajar 41+ pensyarah 5 org utk 4 hingga 7 May 2013
    TQ

  21. sazali b. yaacob

    salam..saya ust sazali yaacob dari maahad tahfiz bukit belimbing kuala selangor, selangor.
    kami berminat untuk menyertai pakej yg pihak tuan tawarkan.

    butiran kami –
    no. of. pax : 70 pelajar 10 guru/kakitangan
    package : 3D2N
    cadangan date : pertengahan mei 2013

    saya harap pihak tuan dapat e-melkan quotation kepada kami.
    terima kasih.

    almusoddiq_hafiz@yahoo.com

  22. salam, sy jannah dr uitm shah alam boleh emelkan quotation kepada sy.
    no of pax : 100
    package 3D2N….

    terima kasih

    misx_jan@yahoo.com

  23. salam..mohon emelkan detail utk 60 org… kami dari asrama kebajikan anak yatim..4 hari 3 malam…

  24. salam. saya wawa dari uniten.
    kami berminat untuk menyertai pakej yg pihak tuan tawarkan.

    butiran kami –
    no. of. pax : 30
    package : 3D2N package B
    date : 05/07-07/07/2013

    saya harap pihak tuan dapat e-melkan quotation kepada kami.
    terima kasih.

    nurulnatjua@yahoo.com

    p/s:ASAP🙂

  25. assalamualaikum…saya daripada uitm segamat berminat utk buat program team building di tempat anda..boleh anda email kepada saya utk pakej penginapan selama 3hari 2 malam ..utk 40 org n pada 30hbogos_1hb sept… ni email sya… love_princess2605@yahoo.com

  26. Syirini binti Roslan Fikri

    salam..saya daripada kelab rekreasi uitm melaka. kami berminat dengan pakej yang ditawarkan.

    butir-butir :

    40 pax
    pakej pelajar 3hari 2malam
    tarikh 6 – 8 Ogos 2013.

  27. Saya dari UiTM Shah Alam. Saya memerlukan quotation dan detail lengkap tentang pakej 3d 2n

    butiran kami:-
    68 pax
    pakej pelajar 3h 2m
    12 September 2013 hingga 14 September 2013

  28. Salam..saya Putra dari Politeknik Sultan Idris Shah, Selangor
    Kami berminat untuk menyertai pakej yg pihak puan tawarkan.

    butiran kami –
    no. of. pax : +-50 pelajar 4 pensyarah
    pakej : 3D2N
    tarikh cadangan : Awal September 2013

    saya harap pihak puan dapat e-melkan quotation kepada kami.
    terima kasih.

    kuintanputra@gmail.com

  29. butiran kami-
    no of pax : 78 plajar 2 pegawai pengiring
    pakej 2hari 2 mlm
    tarikh cadangn : Awal oktober

    emel : amirahmia92@yahoo.com.my

  30. salam. saya dr pelajar uitm
    pax: 80 pelajar + 2pensyarah
    pakej: 3 hari 2 mlm
    tarikh cadangan: sekitar bulan oktober…

  31. salam saya dari pelajar ukm.. nak tahu detail tntg pakej a and pakej b
    pax 70-80
    3D2N
    cadangan sekitar 5-13 apr 2014

    emailkan saya di afiraanuar@gmail.com

  32. saya nak tau lebih tentang pakej b,harga die, dan saya pelajar dari uniten
    pax-40
    3d2n
    bulan jun

  33. slm…saya nak tahu detail tentang pakej student 3d2n emelkn ke zafifahmohammad@yahoo.com

  34. Saya cikgu dari johor bahru. Sila emailkan sy detail harga utk pakej A dan B Utk 40 org pelajar.. 3d2n.. t.kasih..

  35. Aslmkm, sy dari UIA, Sila emailkan sy detail harga utk pakej A dan B Utk 40 student.. 3d2n.. t.kasih..

  36. assalam , boleh bagi quotation kat saya untuk 40 peserta untuk team building.

    Terima kasih

    zulhilmi94@hotmail.com

  37. Salam..sy nk tahu detail bagi pakej A dan B untuk 66 orang pelajar & 15 orang pensyarah..
    3d2n
    bulan Mei 2014
    6-8 Mei 2014
    hari bekerja pun boleh..
    halmi_0201@yahoo.com.my

  38. Assalamualaikuk,saya amir dari ampang selangor,saya berminat untuk menyertai pakej yang pihak tuan sediakan
    Butiran:-
    40++ org pelajar( termasuk guru)
    Pakej A @ B
    3h2m
    Pada tarikh 13/9 – 15@16/9/2014)
    Saya berharap pihak tuan dapat emelkan kepada saya
    Terima kasih

  39. salam , saya fatin aida dari kolej komuniti bentong . kami berminat dengan pakej pihak tuan tawarkan
    butiran kami :
    no of pax – 30
    package
    3d2n
    tarikh
    25.10.2014-27.10.2014
    ini emel saya
    fatinaidamohammad@gmail.com

  40. norhazwani hisham (wani)

    as salam …sekiranya kami ingin buat aktiviti untuk team building bagi syarikat prasarana seramai 50pax adakah disediakan dan boleh beri saya sebutharga termasuk dengan penginapan. mohon bantuan dengan segera .

    mohon email saya data selanjutnya di norhazwani@prasarana.com.my

  41. Miziey Kamaruzaman

    Sy nak tau harga bagi package A dan B untuk 50org

  42. Salam.. Boleh emelkn detail pakej2 yg disediakan..
    Utk perkhemahan unit beruniform sek rendh.. Dlm 100 org murid. Tq

  43. Salam w.b.t

    Puan,

    Saya daripada Politeknik Ibrahim Sultan mohon bantuan untuk emailkan sebut harga pakej pelajar selama 3 hari 2 malam untuk 180 orang.

    Boleh saya request pihak Puan untuk sertakan sekali tentatif program sekiranya saya berminat untuk menrasai pengalaman bersama masyarakat Orang Asli? Emailkan pada saya di cikinot@gmail.com

    Terima kasih atas bantuan

  44. nama saya Shamel. berminat pakej 6-10 orang. nak buat custom pakej dan nak bincang dgn cik. tlg emel pada shamel_90@yahoo.com atau tinggalkan phone number cik please. boleh hubungi saya jugak di 0173319063. tq

  45. selamat sejahtera, saya nak tau harga pakej B utk 40 pelajar dan 4 org guru.tq

  46. Salam, sy dari Uitm Kuala Terengganu, merancang utk family day Kelab. Pakej B seramai 130 orang, 3D 2N. emailkan quotation. aimiathrh@gmail.com. ASAP. terima kasih.

  47. MOHD ZAILANI B RIDZWAN

    Assalamualaikum,saya Mejar KRS Mohd Zailani dari Pasukan KRS SMK Perimbun Cheras Selangor,

    Saya bercadang untuk menjalankan perkhemahan badan beruniform di premis tuan/puan selama 3h2m . mengikut pakej yang ditawarkan

    Butiran:-
    40++ org pelajar( termasuk guru)
    Pakej A @ B

    Sebahagian aktiviti tambahan kami akan urus sendiri untuk keperluan unit dan khemah kami bawa sendiri

    Pada tarikh 30 Mei-1 Jun 2015 (cadangan awal)

    Saya berharap pihak tuan dapat emelkan kepada saya sebut harga yang terbaik untuk anak-anak didik ini ke wak_zailani@yahoo.com.my dan boleh juga whatsapp pada no saya 0193134663
    Terima kasih

  48. suzaine abdullah

    Saya nk tgk quotaion untuk pakej dua hari 1 mlm..endau rompin..boleh email ada saya x
    Suzaine abdullah
    Guru smk taman bukit maluri kepong
    Pelajar 40 org
    Dari kl dengan bas sendiri
    Date 1-2 jun 2014

  49. Salam Puan, saya dari IPGK Tun Hussein Onn berminat dengan pakej tuan.

    Butiran.
    22 pelajar
    2pensyarah
    sekitar penghujung sept

    Minta send quotation ke email saya
    nurqhairiel@gmail.com

  50. Salam Puan, saya dari SMA Arabiah Kluang berminat dengan pakej puan.

    Butiran.
    80 pelajar
    10 guru
    16-19 sept

    Minta send quotation ke email saya
    adiwira.desa@gmail.com
    whatsup / call / sms 0137305801
    Azhan
    Terima kasih puan.

  51. Salam puan, saya dari UiTM Johor berminat dgn pakej puan utk aktiviti team building. boleh sy dapatkan sebutharga? details :
    no of pax : 30
    pengiring : 4
    tarikh : sekitar bulan oktober

    Harap puan dapat emailkan quotation tersebut ke email saya nurul.akmal95@gmail.com
    terima kasih puan.

  52. Minta tlg qotation utk student

    40 student
    2 pensyarah
    4fasilitator
    Pakej a dan b

  53. Minta tlg qotation utk student

    40 student
    2 pensyarah
    4fasilitator
    Pakej a dan b
    Email m.syafiq.su@gmail.com

  54. salam puan, saya dari politeknik ibrahim sultan. boleh puan emailkan saya quotation 3H2M untuk 180 pax. fathiahsaidi@yahoo.com harap puan dapat send as soon as possible.. thank you..🙂

  55. zakaria biin saion

    Asalamualaikum puan, saya Zakaria dari LPJ berminat dgn pakej B melalui Selai, kami seramai 10 orang, kenderaan sendiri, tarikh penghujung september 2015.

    mohon mendapatkan sebutharga dan email saya

    zakaria@lpj.gov.my 0197781237

    terima kasih puan

  56. assalam. saya safuab aizie wakil daripada politeknik shah alam.
    kami berminat untuk menyertai pakej yg pihak tuan/puan tawarkan.

    butiran kami –
    no. of. pax : 40 students
    package : 3D2N

    saya harap pihak tuan dapat e-melkan quotation kepada kami.
    terima kasih. wanaizie950@gmail.com

  57. mohammad khairil bin badiizaman

    Assalamualaikum, saya Mohammad Khairil Bin Badiizaman dari Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI) berminat dengan pakej yang dinyatakan di atas untuk melaksanakan satu kem kepimpinan persatuan.

    Butiran: 60 pelajar
    2 pensyarah
    tarikh dalam bulan oktober 2015

    Harap puan dapat emailkan quotation tersebut ke email saya.
    khairil_mohammad@ymail.com
    Terima kasih, puan.

  58. Salam puan, saya mohamad safuan dari UiTM shah alam berminat dgn pakej puan utk aktiviti team building. boleh sy dapatkan sebutharga? details :
    no of pax : 50
    tarikh : sekitar bulan 3/ 2016

    Harap puan dapat emailkan quotation tersebut ke email saya safuanmohd_92@yahoo.com
    terima kasih puan

  59. boleh emailkan pada sy. syahmiupnm@gmail.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: