Contact Me

Mastura bt Kamarulzaman

Rompinku Enterprise

emel – rompinku@yahoo.com

Telefon – 013 7071997 (maxis), 013 983 1997 (celcom)

  1. samsul arifin

    tolong emailkan kepada saya harga pakej.ia lebih mudah sekiranya harga pakej di letakkan bersama dengan pakej2 yg disediakan..

  2. Mohammed Nor Jaafar

    Salam
    Kami satu kluarga 4 orang cadang nak sewa tree top chalet pertghan Jun 2012. Muat ke utk 4 orang n ada peralatan memasak disediakan? kami cadang nak ikut day trip, macam mana? berapa sewa chalet & masa check-in & out

    T kasih

    • tree top chalet memang sesuai utk family activiti. Sewa 1 tree top =RM130.00 utk 2 bilik. Peralatan memasak kena bawa sendiri. Masa check in adalah 2.00pm dan check out adalah 12.00 noon

  3. Mohd Zabri Kamarudin

    Assalamualaikum, saya Zabri dari JKMN Melaka yang baru sahaja buat panggilan pada puan tadi, so leh email pada LuizZabriano85@gmail.com pakej yang puan sediakan, peserta 60 orang dan penginapan menggunakan khemah..sekian, terima kasih

  4. salam,,boleh tak emel kan dlm emel sye utk keterangan detail sekiranya sye ingin membuat perkemahan di tman negeri seramai 40 org termasuk lecture,, aktivi yg sesuai utk 2 hari 1 malam dan 3 hari 2 malam serta harga utk aktiviti tersebut,
    emel sye,, aim_zaharrudin@yahoo.com

  5. salam,, saya nu’aim dari Politeknik Mersing yg call puan siang tdi,, boleh terang kan lebih teliti utk 40 org berkemah di sana,,serta harga dan aktiviti yg dijalankan,, email saya aim_zaharrudin@yahoo.com ..sekian,,terima kasih.

  6. Saya Akif. boleh tak kalau kita hendak ke air terjun mahkota untuk bermandi-manda dan tidur di sana semalaman? harap dapat sertakan bagaimana hendak ke sana menggunakan pengangkutan awam, harga penginapan paling murah seperti hostel,
    dan kemudahan di sana.
    ini email saya tuah_6588@yahoo.com
    terima kasih.

  7. hye.. sy saja nk melawat air terjun tuk melihat keindahannya.. klu bulan januari ni sesuai x? atau tutup kerana musim hujan @ cmna? apa lg yg menarik, klu boleh berkongsi

  8. boleh tau tak harga pakej student 3h2m mlm tuu berape ringgit. .untuk 37 org.

  9. assalam. boleh tak puan emailkan senarai aktiviti dan harga bagi penginapan selama 1 malam di sana.. bagaimana pula jika ingin menggunakan pengangkutan awam dari kuala lumpur ke taman negara tersebut. ini email saya.. awwal5861@gmail.com

  10. Muhammad Hasnan bin Mohd Salim

    Mohon kerjasama puan untuk menyediakan sebut harga lengkap dengan butiran harga dan telah dijumlahkan bagi perkara-perkara berikut :

    Tembuilding Pelajar IPT (pakej yang disediakan)
    – Februari 2013 (jangkaan) (3 h 2 m)
    – peserta = 60@70 orang
    – penginapan = khemah + tapak
    – fasilitator = 2 bilik
    – pegawai = 3 bilik (asing, x masuk dlm sebut harga tp nk tahu berapa harga sebilik)
    – senarai aktiviti yang disediakan (outdoor) beserta harga (aktiviti hardcore sikit)
    – makan pihak kami masak sendiri….

    Mohon puan segera memberikan sebut harga tersebut

    Sebarang maklumat lanjut mohon call saya di talian 017-3520676 (Muhammad Hasnan) atau email aresirnone_90@yahoo.com atau hasnan1990@gmail.com. Sebut harga boleh ditujukan kepada saya seperti maklumat dibawah.

    Sekian terima kasih.

    Harap maklum.

    MUHAMMAD HASNAN BIN MOHD SALIM

  11. mohd pouzi mohd shariff

    tempat awak ni masuk ikut mana? ikut endau ke? kahang atau bekok?

  12. sazali b. yaacob

    salam..saya ust sazali yaacob dari maahad tahfiz bukit belimbing kuala selangor, selangor.
    kami berminat untuk menyertai pakej yg pihak tuan tawarkan.

    butiran kami –
    no. of. pax : 70 pelajar 10 guru/kakitangan
    package : 3D2N
    cadangan date : pertengahan mei 2013

    saya harap pihak tuan dapat e-melkan quotation kepada kami.
    terima kasih.

    almusoddiq_hafiz@yahoo.com

  13. salam, puan. boleh tau tak pakej 3h 2m untuk student? aktiviti kalau boleh nak yang mencabar. anggaran peserta dalam 40 orang. terima kasih.

  14. salam puan.saya pn mimie dari ipoh.nak tahu tentang pakej yg puan aturkan untuk seramai 30 orang dewasa 3D2N dan apakah aktiviti yg dirancang.terima kasih

  15. salam….boleh emailkan quatation utk pakej pelajar…3 hari 2 malam..aktiviti boleh request atau ditetapkan..email ke mrezal@pis.edu.my

  16. Mohd Sany Mohd Yazid

    Assalamualaikum.
    Saya Cikgu Sany dari MRSM Muar berminat membuat kem kepimpinan di sana.
    Anggaran jumlah peserta seramai 45-50 org.
    Anggaran jumlah guru pengiring seramai 30 org.

    Harap puan dpt berikan pakej yg terbaik dan yg bersesuaian utk kem ini. Segala maklumat emailkan kpd saya di sany.mrsm@gmail.com.

    Sekian, terima kasih.

  17. Salam.
    Mohon untuk e-mailkan saya harga untuk untuk semua jenis chalet serta harga termasuk makan untuk satu malam dan sarapan pagi . Jumlah 26 dewasa+ 8 budak bawah 10 tahun.Bertolak melalui jln felda selendang. Nak tahu kedudukan chalet tersebut letak hampir dgn air terjun atau jauh
    .

  18. Salam.. Sy ade email kt rompinku.. M0h0n check..

  19. Assalamualaikum. Puan, mohon sebut harga untuk hiking bersama rakan2..tidak lebih dari 10 orang berapa? ada pakej untuk ini tidak? 2hri 1 malam

  20. Salam. Boleh bagi quotation student package untuk 3hari 2malam 30 orang peserta untuk semua jenis penginapan. Terima kasih.

    aisahghani@gmail.com

  21. salam.bole emailkan pakej untuk bawa student ke sana?

  22. Salam,bleh emailkn x pakej utk 76 org pelajar dan penginapan utk 7 guru pengiring(berkluarga..)

  23. SITI AISYAH BINTI ADNAN .

    salam, sy aisyah dari USIM. Kami plan nk buat aktiviti kembara utk 50 org pada 9,10 mei 2015.bole emel sy details aktiviti, penginapan utk 2 hari satu malam, dan bayaran juga. tq

  24. Salam Cik Mastura
    Saya adalah cg dari sek.men islam al-amin,gombak selangor.Cikgu sedang mencari-cari maklumat berkaitan perkhemahan pelajar ke tmn.negara,tetiba terjumpa dgn website ni.Menarik nampaknya!Boleh respon pd cg harga pakej pelajar utk 3h2m?
    Terima kasih.

  25. Muhammad Amirul Shafiq

    Assalamuaaikum..saya Amirul ..saya bercadang nak buat trip bulan april 9-11 ..ada 80 org student dan 2 pensyarah..boleh emelkan saya pakej bayaran dan penginapan sekali?

  26. ANATI AQILAH KHAIRUL ANUAR

    As Salam, saya Aqilah. saya bercadang nak buat trip bulan 12 ni utk student seramai 30 orang. Boleh emelkan saya tentang bayaran? adakah khemah disediakan?

    • salam aqilah. terimakasih kerana berminat mengadakan aktiviti di taman negeri. Malangnya, taman negeri ditutup dari awal bulan disember hingga Februari kerana musim tengkujuh.

  27. salam kak,, saya nak Tanya harga pakej tu mmg same ke skang.. sebab saya nak buat trip dalam 6 org..

  28. mgkin kami akn dtg dalam bln 8 ni..blh akk emailkan harga bg pakj 2 hari 1 malam? pada saya?

  29. Assalamualaikum….saya ckgu Bulyan dari Batu Kurau, Perak…..tlg emelkan sy pakej2 yang disediakan trmasuk harga sekali…full pakej, terima kasih..

  30. RUSLAN ABU HASSAN

    Saya Ruslan Abu Hassan, saya mohon pihak tuan untuk semak dan reply 2 emel yang telah dihantar sebentar tadi.

    • Pihak taman negeri akan menaiktaraf fasiliti di dalam base camp mulai bilan ogos 2016. Jadinya, aktiviti di base camp terpaksa ditangguhkan sehingga kerja2 selesai

  31. mohd fairullah

    salam mohon sebutharga selama 3 hari 2 malam peserta 40 orang. emailkan ke fairullahz@gmail.com terima

    • Salam fairullah

      Pihak taman negeri akan menaiktaraf fasiliti di dalam base camp mulai bilan ogos 2016. Jadinya, aktiviti di base camp terpaksa ditangguhkan sehingga kerja2 selesai

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: